Ga naar de inhoud

Visa Cards

Visa creditcard aanvragen? Vergelijk hier alle populaire Visa cards en vraag direct aan. 

★★★★★  9.4/10

Creditcard aanvragen

Prijs eenmalig€65,00

Limiet Prepaid

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.4/10

Credit card aanvragen

Prijs per jaar€36,50

Limiet €5.000

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.3/10

Aanvragen creditcard

Prijs per jaar€36,50

Limiet €5.000

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €55,00

Limiet €5.000

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €154,00

Limiet €5.000

Verzekering 365dgn

★★★★★  8.3/10

Prijs per jaar€16,00

Limiet €2.500

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar€26,50

Limiet €5.000

Verzekering 270dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €38,50

Limiet €5.000

Verzekering 365dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €35,00

Limiet €2.500

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €154,00

Limiet €5.000

Verzekering 365dgn

Visa Card aanvragen

Direct een Visa card aanvragen?

Visa Card Aanvragen

De Visa Card is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. U kunt deze creditcard gebruiken voor verschillende soorten transacties, zoals het huren van een auto, het boeken van hotels en accommodaties, online aankopen en betalingen in restaurants en winkels. Het aanvragen van een Visa Card kan heel eenvoudig en snel online. 

U kunt bovenstaande tabel gebruiken om snel te ontdekken welke Visa kaart het best bij u past en het meest geschikt is voor uw financiële situatie. Vergelijk alle populaire Visa Creditcards en vraag direct uw favoriet aan.

Over Visa creditcard

De Visa Card is een erg betrouwbare, veilige creditcard. Handig aan de kaart is dat u er in meer dan 200 landen wereldwijd mee kunt betalen bij zo’n 38 miljoen punten. De kaart is beschikbaar voor iedereen ouder dan 18 jaar, die voldoet aan enkele financiële voorwaarden, zoals voldoende inkomen en niet in het bezit van een BKR-registratie. Wanneer u de kaart heeft, geniet u van wereldwijd financiële vrijheid. Hiervoor hoeft u geen rente te betalen wanneer u maandelijks op tijd het bestede bedrag aflost. Het bestedingslimiet van de Visa Creditcard wordt bepaald op basis van uw financiële situatie. Een groot voordeel van deze creditcard is dat alle betalingen gemakkelijk en veilig verlopen. Een creditcard kan met name handig zijn voor reserveringen en borgbetalingen. Daarbij komt dat al uw aankopen verzekerd zijn.

Visa is de grootste creditcard maatschappij in de wereld en heeft de meeste klanten onder zich in vergelijking met andere creditcardmaatschappijen. Het van origine Amerikaanse bedrijf heeft een markaandeel van 54 procent wereldwijd en telt zo’n 7.700 werknemers over de hele wereld. Met een hoofdkantoor in Foster City, Californië. 

Wat zijn de eisen om een Visa Card aan te vragen?

Natuurlijk kan niet iedereen zomaar een creditcard aanvragen. Desondanks hoeft u maar aan slechts een paar eisen te voldoen om een Visa Creditcard aan te kunnen vragen. Om een van de vele Visa Card aan te vragen dient u aan de volgende punten te voldoen:

 • Ouder zijn dan 18 jaar
 • Woonachtig zijn in Nederland
 • Beschikken over een Nederlandse bankrekening
 • Minimaal €1.150,= per maand verdienen
 • Geen BKR-notering hebben een geen schulden (of hebben gehad)

Waarom Visa Creditcard aanvragen?

Een Visa creditcard kent vele voordelen. We hebben de belangrijkste voor- en nadelen voor u op een rij gezet om u te helpen in de keuze voor de juiste creditcard.

Voordelen

 • Visa wordt wereldwijd geaccepteerd in meer dan 200 landen
 • U profiteert vaak van veel extra’s, zoals kortingen en verzekeringen. Hieronder valt bijvoorbeeld aflevergarantie en een aankoopverzekering, maar ook dekking bij vlucht- en bagagevertraging.
 • Alle cards zijn verzekerd tegen schade, diefstal en verlies.
 • De Visa cards bieden ruimte om te sparen.
 • Visa wordt vrijwel overal geaccepteerd en veilig, zowel online als offline.
 • Ook contactloos betalen is mogelijk.

Nadelen

 • Contant geld pinnen is relatief duur.
 • Wanneer u kiest voor gespreid betalen, betaalt u een relatief hoge rente.
 • Logischerwijs is er een jaarlijkse kaartbijdrage voor elke Visa kaart. Deze kan oplopen zodra u kiest voor een kaart met meerdere voordelen.

Hoe kan je een Visa Kaart aanvragen?

Bovenaan deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende Visa creditcards. Wanneer u naast de desbetreffende kaart op de knop ‘Bekijk creditcard’ klikt, komt u terecht op de website waar u een link naar het aanvraagformulier van uw gekozen Visa kaart. Daar dient u vervolgens uw gegevens in te vullen, welke terecht komen bij de bank of creditcardmaatschappij.

Wanneer u aan alle eisen voldoet die gesteld worden voor het aanvragen van een Visa creditcard, wordt de aanvraag geaccepteerd door ICS (International Card Services), de uitgever van de creditcards en wordt uw aanvraagprocedure in gang gezet. Tijdens deze procedure worden uw gegevens getoetst, wordt uw Visa kaart geproduceerd en ontvangt u een activeringscode voor de creditcard.

Het aanvraagproces, het invullen van het online aanvraagformulier, duurt slechts enkele minuten en verloopt gemakkelijk online. Vervolgens kan het enkele werkdagen duren voordat uw aanvraag wordt geaccepteerd en goedgekeurd. Daarna duurt het nog enkele werkdagen (maximaal 10) voordat u uw Visa kaart thuis ontvangt.

Voor iedereen die niet kan voldoen aan de BKR-toetsing, maar wel graag een creditcard aan wil vragen, raden we aan om een creditcard zonder BKR-toetsing te nemen. In het overzicht is aangegeven welke kaarten dit zijn.

Wat kost een Visa creditcard?

In principe is een creditcard een lening en zoals u wellicht wel weet, kost geld lenen geld. Wanneer u een creditcard aanvraagt, betaalt u een jaarlijkse bijdrage. Daarnaast betaalt u extra wanneer u in termijnen betaalt en betaalt u rente wanneer u te laat betaalt. Ook kunnen er soms kosten zijn bij het omzetten van valutasoort of kosten per transactie. Wat een creditcard daadwerkelijk kost, hangt dus af van de manier waarop u deze gebruikt. De jaarlijkse bijdrage per creditcard vindt u in bovenstaande tabel.

Hoeveel kun je uitgeven? 

Hoeveel geld u kunt besteden met een Visa Card is afhankelijk van uw bestedingslimiet. Het maximale bestedingslimiet bij Visa is €5.000,-. Wat uw persoonlijke bestedingslimiet is, wordt tijdens uw aanvraagproces bepaald door ICS op basis van uw financiële situatie. Wanneer deze situatie verandert, kunt u het limiet zelfstandig aanpassen in de app of in uw persoonlijke omgeving op de website.

Hoe veilig is een visa kaart? 

Een Visa Card is ontzettend veilig. U kunt er overal ter wereld veilig mee betalen en uw aankopen zijn vrijwel altijd verzekerd. Daarnaast heeft u, net als met een pinpas, een pincode nodig om offline betalingen te doen. Online is het noodzakelijk om het nummer en de code op de pas te gebruiken, soms zelfs in combinatie met een wachtwoord. Een andere optie is om de betaling te bevestigen met de creditcard app.

Bij fraude of een gestolen kaart, kunt u gemakkelijk contact opnemen met de servicedesk van ICS waarna zij u verder helpen met vervolgstappen om misbruik te voorkomen. Zij zijn telefonisch 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende vragen.

Onze partners

Credit card aanvragen, kredietkaart aanvragen
Credit card aanvragen, kredietkaart aanvragen
Creditcard aanvragen, krediet kaart aanvragen
Creditcard aanvragen, krediet kaart aanvragen
Credit cards aanvragen, kredietkaart aanvragen
aanvragen creditcard
spoed creditcard aanvragen
gratis creditcard aanvragen
aanvragen creditcard
kredietkaart aanvragen ING
credit card aanvragen Bunq
ANWB credit cards aanvragen
Revolut debit kaart aanvragen

Visa creditcard aanvragen?

Binnen 2 minuten een Visa creditcard aanvragen