Ga naar de inhoud

Prepaid Creditcard

Binnen 2 minuten de juiste prepaid creditcard aanvragen.

★★★★★  9.1/10

Beste prepaid creditcard aanvragen, Online creditcard prepaid kopen

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Beste prepaid creditcard aanvragen, Online creditcard prepaid kopen

Prijs eenmalig€65,00

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Gratis prepaid creditcard aanvragen, Online creditcard prepaid kopen

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering 90 dgn

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€35

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€203

Limiet Prepaid

Verzekering 90 dgn

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  8.4/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

Veelgestelde vragen - Prepaid creditcards

De prepaid creditcards in het bovenstaande overzicht worden dagelijks het meest aangevraagd op Topcreditcards.nl. Ook scoren ze uitstekend in onze beoordeling op basis van de verschillende factoren, zoals prijs, gebruiksvriendelijkheid, service en aanvraagproces. Wilt u snel een goede prepaid creditcard aanvragen? Kies dan één van de 7 meest gekozen prepaid credit cards.

Een (prepaid) creditcard is ontzettend handig om wereldwijd allerlei betalingen mee te doen. Zowel online als in fysieke winkels kunt u met de kaart betalen. Daarnaast is een creditcard handig voor bijvoorbeeld het huren van een auto of het betalen van borg voor een hotelkamer en kunt u tegenwoordig ook allerlei verzekeringen krijgen wanneer u met een creditcard betaalt. Veel mensen kennen de traditionele credit creditcard, maar er bestaan ook ontzettend veel verschillende prepaid credit cards.

Een prepaid credit card is vergelijkbaar met een gewone creditcard, maar verschilt in het feit dat u een prepaid kaart moet opwaarderen voordat u hem kunt gebruiken. U dient dus eerst geld op de kaart te zetten voordat u ermee kunt betalen. Zo voorkomt u dat u geld uitgeeft dat u niet heeft en leent u dus niet, maar kunt u wel verzekerd betalen.

Een prepaid creditcard is net zo handig als een normale kaart, maar werkt wel net iets anders. Er zijn een aantal stappen die u moet doorlopen voordat u een aankoop kunt doen:

1. Ten eerste dient u geld over te maken naar het rekeningnummer van de kaart.
2. Hiermee waardeert u het saldo van de kaart op en krijgt u een positief saldo.
3. Zodra het geld gestort is en uw saldo positief is, kunt u de kaart gebruiken voor een betaling.

Ondanks dat u met een negatief saldo niet kunt betalen met uw prepaid creditcard, kunt u wel degelijk een negatief saldo op de kaart hebben. Bijvoorbeeld wanneer de jaarlijkse bijdrage wordt afgeschreven en u de kaart nog niet (voldoende) hebt gewaardeerd. Wanneer u dit niet tijdig betaalt, kan er een boete in rekening worden gebracht. Let hier dus goed op wanneer ui een prepaid creditcard gaat kopen.

Het fijne aan een prepaid creditcard, ook wel debit card genoemd is dat u nooit geld uitgeeft dat u niet hebt. Het is namelijk geen lening, omdat u zelf de kaart moet opwaarderen voordat u hem kunt gebruiken. Daarnaast is het een goede oplossing voor mensen zonder inkomen of met een laag inkomen die normaliter geen creditcard kunnen krijgen. Er zijn namelijk geen inkomenseisen verbonden aan het aanvragen van deze creditcards. Daarnaast is er geen BKR-toetsing van toepassing, waardoor de kaart door iedereen kan worden aangevraagd.

Er zijn dus weinig eisen verbonden aan het aanvragen van een prepaid creditcard. Daarom zijn dit soort kaarten erg handig voor mensen die niet in aanraking komen voor het aanvragen van een ‘normale’ creditcard, maar wel van de voordelen willen genieten. De enige eis die aan deze kaart verbonden is, is dat u minimaal 18 jaar moet zijn wanneer u een prepaid creditcard wilt kopen.

Een prepaid creditcard is ontzettend handig om verschillende betalingen mee te doen. U kunt ermee op exact dezelfde plekken betalen waar u normaal gesproken ook met een normale creditcard kunt betalen. Een prepaid kaart is met name handig als u:

- Niet aan de eisen voldoet om een normale creditcard aan te vragen
- Alleen geld uit wilt geven wat u ook daadwerkelijk heeft en niet wil lenen
- Wil besparen op kosten, maar wél overal wil kunnen betalen


Voordelen

 • ✅ Niet verbonden aan extra kosten

 • ✅ Geen geld uitgeven dat u niet heeft

 • ✅ Gemakkelijk aan te vragen (geen BKR-toetsing of inkomenseis)

 • ✅ Zelf de controle: u kiest zelf hoeveel tegoed u op de kaart zet en wilt uitgeven

 • ✅ Wereldwijd gemakkelijk en veilig betalen

 • ✅ Verschillende verzekeringen als Aankoopverzekering en aflevergarantie

 • ✅ Soms biedt de uitgever 24/7 fraudepreventie en service

 

Nadelen

 • - Het huren van een auto of betalen van borg zijn niet altijd mogelijk met een prepaid creditcard
 • - Betalen bij tolwegen en onbemande benzinepompen is vaak niet mogelijk
 • - Sommige aanbieders hanteren toeslag voor het opwaarderen van de kaart
 • - Soms worden er kosten in rekening gebracht als u de kaart niet gebruikt

U kunt via verschillende websites en aanbieders gemakkelijk een prepaid creditcard aanvragen. Bovenaan deze pagina hebben wij een overzicht weergegeven met een omschrijving van de meest populaire creditcards en hun voor- en nadelen. Ook staan hier belangrijke kenmerken als bestedingslimiet, voorwaarden en jaarlijkse bijdrage. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken en de juiste keuze maken in welke prepaid creditcard u wilt kopen.

Wanneer u doorklikt op een creditcard naar keuze komt u terecht in een beveiligde omgeving van de aanbieder waarin u de kaart volledig veilig aan kunt vragen en uw prepaid creditcard kunt kopen.

Een groot voordeel aan prepaid creditcards is dat de kosten van deze kaarten vaak vele malen lager is dan bij normale creditcards. Daarnaast zijn er minder bijkomende kosten. De meeste kaarten kunt u gratis aanvragen of tegen lage eenmalige kosten.

Daarnaast zijn er kaarten die meer mogelijkheden bieden tegen een vast maandtarief. Voor alle kosten per kaart verwijzen wij u graag naar bovenstaande tabel met alle belangrijke informatie per creditcard.

De bestedingsruimte van uw prepaid credit card is afhankelijk van het bedrag dat u op de kaart zet. U kunt net zoveel uitgeven als het bedrag waarmee u de kaart opwaardeert. Echter, zit er soms wel een maximum gebonden aan het bedrag waarmee u de kaart kunt opladen, bijvoorbeeld €5.000.

Niet elke prepaid creditcard geeft u toegang tot de standaard van verzekeringen. Sommige prepaid credit card aanbieders voorzien u wel van een aantal verzekeringen, zoals:

- Aankoopverzekering van 180 dagen (zodat u verzekerd bent tegen verlies, diefstal en beschadiging)
- Aanvullende Reisongevallen verzekering
- Bagagevertragingsverzekering
- Vluchtvertragingsverzekering

Daarnaast is het afhankelijk van de creditcard aanbieder of u standaard fraudepreventie en 24/7 service heeft. Check hiervoor goed de voorwaarden voordat u een creditcard aanvraagt.

De prepaid creditcards op deze pagina zijn beoordeeld op basis van de volgende aspecten: kosten en prijs, bruikbaarheid (binnen- en buitenland/ eenvoudig opwaarderen), relevantie, populariteit en betrouwbaarheid. De pagina wordt regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat de beoordeling voldoet aan de laatste stand van zaken. Zo kunt u veilig en betrouwbaar de juiste prepaid credit card kiezen.

Onze partners

Prepaid creditcard aanvragen?

Binnen 2 minuten een prepaid creditcard aanvragen.