Ga naar de inhoud

Mastercard Creditcards

★★★★★  9.1/10

Mastercard aanvragen, Mastercard creditcard aanvragen

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Mastercard aanvragen, Mastercard creditcard aanvragen

Prijs per jaar€26

Limiet €5.000

Verzekering 180 dgn

★★★★★  9.3/10

Mastercard aanvragen, Mastercard creditcard aanvragen

Prijs per jaar €37,50

Limiet €5.000

Verzekering 365dgn

★★★★★  9.3/10

Prijs per jaar €16,00

Limiet €5.000

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.4/10

Prijs per jaar €204,00

Limiet €5.000

Verzekering 365dgn

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering 90 dgn

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.1/10

Prijs per jaar€35

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  8.4/10

Prijs per jaar€0

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

★★★★★  9.4/10

Prijs per jaar €35,00

Limiet €2.500

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.4/10

Prijs per jaar €39,00

Limiet €2.500

Verzekering 180dgn

★★★★★  9.4/10

Prijs per jaar €202,00

Limiet Prepaid

Verzekering n.v.t.

Mastercard Aanvragen

Het is wereldwijd één van de meest geaccepteerde creditcards: de Mastercard creditcard. Hij is te gebruiken voor talloze betalingen in binnen- en buitenland. Mensen gebruiken de kaart bijvoorbeeld vaak voor geldzaken tijdens het reizen. Je kunt hierbij denken aan het huren van auto’s, het boeken van hotels en betalen in restaurants. Maar ook voor online aankopen in binnen- en buitenland is de kaart zeer breed inzetbaar. Deze creditcard komt in verschillende vormen, maar het aanvragen is altijd eenvoudig en snel! Op deze pagina lees je welke kaart het beste bij jou past en hoe je ‘m online aanvraagt.

Over Mastercard

Al in 1979 kwam de Mastercard creditcard op de markt. Samen met Visa is het op dit moment de grootste creditcard ter wereld. De kaart wordt geaccepteerd als betaalmiddel in meer dan 200 landen en telt maar liefst 1 miljard gebruikers!

Mastercard aanvragen? Aan deze eisen moet je voldoen

Wil je een Mastercard aanvragen? Dan moet je aan een paar eisen voldoen. Deze eisen stellen niet enorm veel voor en de meeste mensen kunnen dan ook zonder problemen een Mastercard aanvragen. Om in aanmerking te komen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en een Nederlandse bankrekening bezitten. In sommige gevallen dien je ook een minimuminkomen te verdienen, dit verschilt per verstrekker. Tot slot kijkt de verstrekker of je grote openstaande schulden hebt.

Waarom Mastercard aanvragen?

Het hebben van een deze creditcard heeft behoorlijk wat voordelen. Voor het gemak hebben we die hieronder even op een rijtje gezet:

  • Geaccepteerd in meer dan 200 landen, dus zonder zorgen naar het buitenland
  • Online geaccepteerd in de meeste webwinkels
  • Geaccepteerd op veel meer plekken dan een reguliere pinpas
  • Lage jaarlijkse kosten voor het gebruik van je creditcard
  • Betere bescherming tegen fraude dan andere betaalmiddelen
  • In veel gevallen heb je toegang tot leuke extra’s of kortingen

Welke soorten Mastercard creditcard zijn er?

Er zijn verschillende varianten om zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien in allerlei behoeftes. Het is dus verstandig om er een uit te kiezen die goed bij jou past. Allereerst is er een aantal banken dat de Mastercard creditcard aanbiedt. Daarnaast zijn er bankvrije kaarten en zakelijke kaarten die je voor je bedrijf kunt gebruiken. Verder maken we onderscheid tussen een eenvoudige standaard kaart of luxere kaart zoals een Black of Gold Card. Hiervoor betaal je meer kosten maar je krijgt er ook meer voordelen voor terug. Bovenaan deze pagina zijn de beste varianten alvast voor je op een rij gezet!

Hoe kan je een Mastercard aanvragen?

Een Mastercard aanvragen is eenvoudig. Voldoe je aan de eerdergenoemde voorwaarden en heb je er een gevonden die goed bij je past? Ga dan in het bovenstaande overzicht naar de kaart van jouw keuze en klik deze aan. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de website van desbetreffende kaartverstrekker, waar je in korte tijd je aanvraag kan doen. De daadwerkelijke aanvraag doe je dus op de website van de kaartverstrekker, en niet op deze website. Je persoonlijke gegevens zullen dus alleen met de kaartverstrekker gedeeld worden. Dat is wel zo veilig. That’s it!

Wat kost een Mastercard creditcard?

De kosten voor het gebruik van de creditcard verschillen per aanbieder. Over het algemeen zul je zien dat kaartverstrekkers jaarlijkse kosten rekenen voor het hebben van een creditcard. Dit is gelukkig altijd een redelijk laag bedrag. Je ziet deze kosten in het overzicht hierboven. Daarnaast zijn er in een aantal gevallen andere kosten, maar dat is afhankelijk van waar je de kaart voor gebruikt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het omzetten van valuta of het opnemen van contant geld bij een pinautomaat.

Hoeveel geld kun je uitgeven?

Je kunt je kaart tot een bedrag van maximaal €5.000 euro belasten. Het precieze bedrag wordt echter onderling afgestemd tussen jou en je kaartverstrekker. Het kan dus ook zo zijn dat het bedrag lager is. Dit hangt af van jouw persoonlijke financiële situatie. Je kunt de limiet zelf ook verhogen en verlagen (binnen de voor jou gestelde limiet) als je de kaart eenmaal in gebruik hebt. Verandert je financiële situatie? Dan kan je altijd contact opnemen met je kaartverstrekker om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe veilig is een Mastercard creditcard?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor deze creditcard kiezen is de zekerheid die je krijgt bij het doen van betalingen. Maar hoe werkt dat precies? Allereerst zijn de mensen achter het bedrijf continu bezig met het aanscherpen van de modernste technologieën op het gebied van online en offline veiligheid. Ook ben je bij het doen van aankopen in de meeste gevallen aanvullend verzekerd. Daarbovenop hoef je je bij verlies of diefstal ook een grote zorgen te maken als je dit tijdig meldt. Zolang jij kunt aantonen dat dit niet door jou veroorzaakt is ben je gedekt tegen eventuele schade.

Onze partners

Credit card aanvragen, kredietkaart aanvragen
Credit card aanvragen, kredietkaart aanvragen
Creditcard aanvragen, krediet kaart aanvragen
Creditcard aanvragen, krediet kaart aanvragen
Credit cards aanvragen, kredietkaart aanvragen
aanvragen creditcard
spoed creditcard aanvragen
gratis creditcard aanvragen
aanvragen creditcard
kredietkaart aanvragen ING
credit card aanvragen Bunq
ANWB credit cards aanvragen
Revolut debit kaart aanvragen

Mastercard aanvragen?

Binnen 2 minuten een Mastercard creditcard aanvragen